Choose language

Forgot your password?

Need a Spoofbox account? Create one for FREE!

No subscription or hidden extras

Login

#inspiration

Read through the most famous quotes by topic #inspiration




Every man must do two things alone; he must do his own believing and his own dying..


Martin Luther


#attitude

It is not so much what happens to you as how you think about what happens." Epictetus


Epictetus


#inspirational #attitude

Siapa yang menuntut ilmu dengan niat yang ikhlas, dia mendapat kehormatan sebagai mujahid, pejuang Allah. Bahkan kalau mati dalam proses mencari ilmu, dia akan diganjar dengan gelar syahid, dan berhak mendapat derajat premium di akhirat nanti. Tidak main-main, Rasulullah sendiri yang mengatakan agar kita menuntut ilmu dari orok sampai menjelang jatah umur kita expired. Uthlub ilma minal mahdi ila lahdi. Tuntutlah ilmu dari buaian sampai liang lahat.


Ahmad Fuadi


#attitude

We're none of us quite so sure of our place in the world that we can't be rocked off our feet by bad times. It's the getting back up again that counts. Not that you fall, but getting back up again counts for more in the long run.


Mercedes Lackey


#attitude

Anak-anakku, ilmu bagai nur, sinar. Dan sinar tidak bisa datang dan ada di tempat yang gelap. Karena itu, bersihkan hati dan kepalamu, supaya sinar itu bisa datang, menyentuh dan menerangi kalbu kalian semua.


Ahmad Fuadi


#attitude

Seems like the light at the end of the tunnel may be you.


Steven Tyler


#inspirational-attitude #attitude

Your attitude determines how you experience the world.


Sanaya Roman


#inspirational #attitude

Your present circumstances don't determine where you can go they merely determine where you start.


Nido Qubein


#inspirational #attitude

Don't think about waht other's think of you. Matter of fact don't think at all,just be you. Do what you feel. No one else matters.


Emma Michelle


#teens #attitude

Sering aku disiksa oleh pertanyaan: mengapa A Ling bisa begitu? Apa salahku sehingga ia begitu? Apa yang ada di kepala seorang perempuan? Apakah pertimbangan yang bijak? Kecemasan? Atau sekadar dengungan? Sungguh aku tak mengerti. NAmun, perlukah aku mengerti? Kurasa tidak. Yang kuperlukan hanyalah menghormati keputusannya, dan karena Tuhan telah menciptakan manusia dengan hati dan pikiran yang boleh punya jalan masing-masing, penghormatan seharusnya tidak memerlukan pengertian. (hlm. 237)


Andrea Hirata


#attitude






back to top