Choose language

Forgot your password?

Need a Spoofbox account? Create one for FREE!

No subscription or hidden extras


Login

#chaplin

Read through the most famous quotes by topic #chaplin
He's my favorite! He wrote and produced, and starred in and cast all of his movies! Can you imagine? I get really excited when I talk about Charlie Chaplin.


Emma Stone


#cast #chaplin #charlie #charlie chaplin #excited

I discovered the 7th art at home when I was kid, through Charlie Chaplin's movies and those of my father who shot documentaries. He was my biggest influence. So I took his camera and started shooting.


Lasse Hallstrom


#biggest #biggest influence #camera #chaplin #charlie

I'd like to produce, direct, write, score, and star in a film in exactly the way Chaplin did. I'll do that before I'm thirty.


Eddie Murphy


#chaplin #did #direct #exactly #film

If people don't sit at Chaplin's feet, he goes out and stands where they are sitting.


Herman J. Mankiewicz


#feet #goes #out #people #sit

My favorite favorites are people like Bunuel, Fellini and Charlie Chaplin.


Alex Winter


#charlie #charlie chaplin #favorite #favorites #fellini

Your naked body should only belong to those who fall in love with your naked soul.


Charlie Chaplin in a letter to his daughter Geraldine


#charlie-chaplin #love #naked #soul #vip

All I need to make a comedy is a park, a policeman, and a pretty girl.


Charles Chaplin


#movies #movies

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înțeles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit. Și atunci, am putut să mă liniștesc. Astăzi, știu că aceasta se numește – Respect pentru mine În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniștea și suferința mea emoțională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele. Astăzi, știu că aceasta se numește … Autenticitate. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viață diferită și am început să înțeleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală. Astăzi, știu că aceasta se numeste … Maturitate. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greșeală să forțez o situație sau o persoană, cu singurul scop de a obține ceea ce doresc, știind foarte bine că nici acea persoană, nici eu însumi nu suntem pregătiți și că nu este momentul … Astăzi, știu că aceasta se numește … Respect. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … persoane, situații, tot ceea ce îmi consumă energia. La început, rațiunea mea numea asta egoism. Astăzi, știu că aceasta se numește … Amor propriu. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber și am renunțat să mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place și în ritmul meu. Astăzi, știu că aceasta se numește … Simplitate. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înșelat. Astăzi, am descoperit … Modestia. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viață. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile. Și aceasta se numeste … Plenitudine. În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că rațiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios. Si toate acestea înseamnă … să ştii să trăiești cu adevărat.” Traducere MIHAELA RADULESCU SCHWARTZENBERG.


Charles Chaplin


#self-love #self-love-quotes #love

Well, you cannot think of cinema now, and you cannot think of cinema in the UK and not place Chaplin in the most extraordinary elevated context, if there can be such a thing, in that he was a genius, he was unique.


Richard Attenborough


#chaplin #cinema #context #elevated #extraordinary

I remember vividly seeing 'Tarzan' and Fred Astaire, the Chaplin films, Fred Astaire musicals, MGM, because of my mother. She was just interested in everything and she took me to opera and ballet, and then ballet got me hooked.


Mikhail Baryshnikov


#ballet #because #chaplin #everything #films


back to top